Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

6. 8. 2010 23:28
no

my Češi se taky moc nemáme čím chlubit, žádná česká univerzita není ve světové top 500

0 0
možnosti
RS

Romale Shalom

6. 8. 2010 23:23
A divíte se?

(Nejen) Britské školství- to je samá politická korektnost, feminismus a multi-kulti a na výuka normálních věcí jde do pozadí.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

7. 8. 2010 10:53
Re: A divíte se?

Jeste horsi je to v lokacich kde panuji gangy mladistvych dealeru drog. Tam maji detektory kovu, dverni ramy, ochranku v budove a stejne tam bezne dochazi k nasili az k vrazdam.

0 0
možnosti
A

AncientMariner

6. 8. 2010 22:30
Hm

A copak ví svět o prastrůjcích koncetračních táborů Britech? Kteří, majíc ekonomickou i materiální převahu, neuměli zlomit odpor Búrů a uchýlili se k likvidaci afrikaanských žen a dětí v koncetračních táborech? O tom se nepíše. Konec konců, Búrové nejsou Židé. Koho by to zajímalo... :-/

0 0
možnosti
RS

Romale Shalom

6. 8. 2010 23:25
Re: Hm

A muže tam snad nelikvidovali? Nebo podle vás jsou jejich životy nedůležité natolik, že je ani není třeba zmiňovat?

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

6. 8. 2010 22:24
Celkem Vás chápu,

co není nějak zvláště medializováno, jako kdyby nebylo .Středoškolští Britové o německých koncentračních táborech toho vědí asi tolik, co čeští studenti vědí např. o Goethovi - také už dlouho nebyl v televizi...

0 0
možnosti
PA

agu

6. 8. 2010 22:23
dejepis je jen propaganda

jejiz presne zneni urcuje vladnouci garnitura. tak co se divite? mohu si dovolit citovat olivera stonea, neb je polovicni zid: holocaust ma takovou publicitu proto, ze vetsinu medii vlastni zide. rekl to v souvislosti s tim, ze rusu zemrelo daleko vice a nikdo se tim nezabyva. ja si to mohu dovolit take rici, protoze mi predci byli take zide. vyklad dejepisu a souvislosti zavisi na vyucujicim.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

6. 8. 2010 22:20
Židé jsou entita,

která je pronásledována již od dob Říma,a to v celé Evropě.Položme si otázku,proč..A propos,už si autorka na sobě vyzkoušela své opravdové vědomosti na příklad o době husitské?P.S.Zjistí-li nějaké mezery-dám na ně svůj krk!-,doporučuji knihu od Josefa Pekaře Žižka a jeho doba.Ta jí dá se zárukou zapomenout na vědomostní mezery britských studentů!

0 0
možnosti
PO

POToole

6. 8. 2010 22:15
Mají tam

děsný bordel. Měsíc jim trvá, než pochopí, co je to chudoba, ale na druhou stranu chtějí po bohatých, aby jim z té chudoby pomohli (článek z minulosti). Tak je tam sakra ta chudoba nebo není??? :-)

Napadlo Vás někdy, že vzdělání se třeba i přizpůsobuje trhu? Na studenty rostou nároky v jiných znalostech než bylo potřeba před dvaceti, třiceti lety, osnovy se neustále upravují a doplňují, a také se samozřejmě něco vyškrtá. Není to ideální, ale znáte lepší řešení? Kromě toho s úrovní vědomostí třeba v Čechách si myslím děláte dost velké iluze, je to o úhlu pohledu a o jednotlivci...

0 0
možnosti

sorgedoktor

6. 8. 2010 22:15
Pokud přijde Angličan do Osvětimi,

co   z toho asi pochopí ??

Více či méně  do plynových komor byly naháněi neštastní  Židé.....

0 0
možnosti
MK

mamarena

6. 8. 2010 22:09
Promiňte slečno,

nechci vás urazit, ale vaše příspěvky nijak nedokazují, že vaše vzdělání je lepší než těch anglických dětí. Nevidím nic podivného na tom, když se paní zeptala: „A proč se tam dostal? Byl to Žid?“. Odpověď ANO se dala očekávat z největší pravděpodobností. A to si opravdu myslíte, že naše děti, nebo vůbec Češi znají historii? A hlavně tu českou?................. Ale jste mladá a alespoň se snažíte psát. 

0 0
možnosti
A

Amoniak

6. 8. 2010 22:05
Ach jo.

Jak tak koukám tak Vy taky patříte k těm co rádi straší neonacistickými bubáky. Něco jako ti generálové co se vždycky chystají na minulou válku.

Když se nebudou učit ve školách o tom jak jejich předkové bojovali a odkud přicházelo a přichází skutečné nebezpečí tak jejich děti se už budou učit v madrasách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Vzdálená příbuzná Johna Boka a docentky DAMU Majky Bokové (23/6/1945 - 12/07/2015).

Hraničářka poražená v boji s prokrastinací, toužící po absolutní nezávislosti a po týdnu složeného ze samých nedělí.

V jistých oblastech neoblomná puritánka, v určitém směru  je jejím pravým opakem. 

 Žije ve Skotsku.

Chtěla by umět psát fejetony.

V současné době má rozdělané tři knížky najednou a je zvědavá, zda se jí podaří dotáhnout je do konce. S tím dotahováním má zásadní problém. Nicméně sní o tom, jak by bylo krásné být spisovatelkou.

Je skalní čtenářkou a velkou fanynkou Alžběty Pondělíčkové.

Udělen titul: baronka ze Všenor