Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
_VS

_Das Verschwundene Sudetenland

11. 2. 2009 21:47
jste trochu komoušský blázen

dítě patří k matce, pokud má o něj zájem. Suďte sama sebe a no ostatní.

0 0
možnosti
HN

handour

11. 2. 2009 21:39
Milá Světlano,

ve Vašem článku se mi nelíbí dvě slova "borkyně" a "nikdy". Tuším, že Vy sama ještě nejste matkou, kdybyste jí byla...pochopila byste a nesoudila tak přísně. Neumíte si totiž představit co srdce matky může, smí a dokáže. Nechte první nával emocí odejít a pak si představte, že máte v rukou malý uzlíček,zcela závislý jen a jen na Vás a Vy chcete pro něj to nejlepší a nemůžete mu to dát.Nejsme často spokojeni s tím, jak jsme se rozhodli,jelikož jsme nechali jednat rozum a ten se měl nejdříve poradit se srdcem.Nebo obráceně?Není to vlastně jedno?Máma a dítě patří k sobě.Nesmíme ji soudit,smíme jen přihlížet a mít radost z toho, že zas jednou něco dobře dopadlo;-)V

0 0
možnosti
S

satankasss

12. 2. 2009 18:30
Re: Milá Světlano,

Podle mého nemá matka nikdy právo na to, aby se svého dítěte vzdala. Výjimku vidím pouze v období, kdy je  maminka teprve v očekávání. Naopak, v některých případech vidím potrat jako nejrozumější řešení.

0 0
možnosti
PT

hahoc

11. 2. 2009 21:22
Milá slečno,

jistě, každý má právo na svůj názor, ale z Vašeho článku jsem pochopil, že pro Vás existují pouze 2 barvy- černá a bílá, nic mezi tím.

Většinou takovýto černobílý pohled na "věc" má státní zástupce, vždyť i ten placený soudce musí brát v úvahu nejen tyto 2 barvy, ale i mnoho různých odstínů a pak až vynést konečný verdikt.

Vy jste svůj rozsudek již vyřkla, jen si myslím, že k tomuto rozsudku máte jen několik vět z médii či tisku- neznáte prakticky jiné podrobnosti a přesto se z Vás stala soudkyně.

Až někdy něco zlého provedu- Vás bych opravdu nechtěl jako soudkyni- naštěstí právo nestudujete.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

11. 2. 2009 21:07
Slečno autorko....

Já být vámi, nebyl bych tak přesvědčený. Pochybuji, že znáte všechny nuance případu, aby bylo možno soudit. Zajisté to její rozhodnutí nebylo šťastné. Ale ufaže i jisté polehčující okolnosti. Třeba takový drobný fakt, že byla ochotna se dítěte vzdát jenom proto, aby mělo alesoň co jíst. Král Šalamoun by vám mohl o něčem podobném vyprávět, víte-li na co narážím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Vzdálená příbuzná Johna Boka a docentky DAMU Majky Bokové (23/6/1945 - 12/07/2015).

Hraničářka poražená v boji s prokrastinací, toužící po absolutní nezávislosti a po týdnu složeného ze samých nedělí.

V jistých oblastech neoblomná puritánka, v určitém směru  je jejím pravým opakem. 

 Žije ve Skotsku.

Chtěla by umět psát fejetony.

V současné době má rozdělané tři knížky najednou a je zvědavá, zda se jí podaří dotáhnout je do konce. S tím dotahováním má zásadní problém. Nicméně sní o tom, jak by bylo krásné být spisovatelkou.

Je skalní čtenářkou a velkou fanynkou Alžběty Pondělíčkové.

Udělen titul: baronka ze Všenor