Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a71r69a 53R52a17n63k

24. 9. 2016 23:35

Nikdy jsem nemela problem pouzit volny zachod a nehledela na popsani ci nakreslene figurky, ve vsech rozvinutych zemich jsou navic zachody pro handicapovane, kam se da vjet s pojizdnou zidli a casto jsem videla maminky s kocarkem. Ve velkych obchodnich mollech se tam da vjet i s nakupem. Vice mi vadi, spina, kterou po sobe nekteri zanechaji. Jinak mam kolo unisex, proc ne jit na zachod "pod oboji". Vetsi problem vidim ve frontach u zenskych zachodu v kinech, divadlech a horskych restaurantech, tam chodim zasadne na muzsky, pochopitelne, ze pritom nezkoumam okoli;-)

0 1
možnosti

Budte rada, ze tam (zatim) nemaji specialni zachody pro muslimy. Nektere university ve Spojenem Kralovstvi je uz maji.

Jinak pokud jsou ty "unisex" zachody oddelene mistnustky, tak to snad neni zadny problem. Pokud by to byla jedna velka mistnost s kabinkami, tak to chapu, ze by vam to mohlo byt neprijemne.

Jinak mi vadi spis pokud zachody pouzivaji cunata - a ta se najdou mezi pany i damami. Obcas nekdo nevi k cemu na zachode slouzi stetka, nekdo dokonce ani nesplachne. A pouzita vlozka pohozena na podlaze, to je taky chutovka.

2 0
možnosti

J61a69r32a 14R13a50n80k

24. 9. 2016 23:38

Zachody, ktere nazyvate "pro muslimy", pane Prichystale najdete vsude - cim dale na vychod. Moderni letiste v Beijingu, se chlubi vzdy 2-3 - zapadnimi toiletami mezi 20 tureckymi na slapky;-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Vzdálená příbuzná Johna Boka a docentky DAMU Majky Bokové (23/6/1945 - 12/07/2015).

Hraničářka poražená v boji s prokrastinací, toužící po absolutní nezávislosti a po týdnu složeného ze samých nedělí.

V jistých oblastech neoblomná puritánka, v určitém směru  je jejím pravým opakem. 

 Žije ve Skotsku.

Chtěla by umět psát fejetony.

V současné době má rozdělané tři knížky najednou a je zvědavá, zda se jí podaří dotáhnout je do konce. S tím dotahováním má zásadní problém. Nicméně sní o tom, jak by bylo krásné být spisovatelkou.

Je skalní čtenářkou a velkou fanynkou Alžběty Pondělíčkové.

Udělen titul: baronka ze Všenor